Uddybning og oprensning

MADSEN REDERI A/S uddyber og oprenser hvert år mange hundredetusinde kubikmeter materiale fra havbunden i det meste af Nordeuropa.


Projekterne spænder lige fra oprensninger på 1.000 m3 i små lystbådehavne, gravning af render til kabler og rør og over i større uddybninger af sejlrender og havne på 200-400.000 m3.


Opgavernes art og type er mangfoldige, og der rådes over udstyr til skånsom oprensning af forurenede materialer og udstyr til gravning i hårde materialer såsom moræneler og kalk.


Uanset om materialerne skal transporteres over korte eller lange afstande, klappes, losses eller pumpes, besiddes der fartøjer og udstyr i forskellig størrelse og kapacitet.


Flåden spænder således over mindre fartøjer som M/S PETER MADSEN der laster 120 m3, er  særligt velegnet til uddybninger og oprensninger i små havne, men kan også grave i blødere materialer ned til 40 m vand, til M/S GRETE FIGHTER der som virksomhedens største laster 390 m3, er udstyret med en af Danmarks største og stærkeste hydrauliske gravemaskiner, en LIEBHERR P 974 B Litronic med en gravedybde på ned til 12 meters vanddybde.(16m med forlænger)


PETER MADSEN REDERI A/S har implementeret den nyeste teknologi inden for positionerings- og graveindikeringsudstyr og kan derfor levere det produkt og den dokumentation, som kunderne måtte ønske.


    UDDYBNING OG OPRENSNING