Rør- og kabelarbejder

Gennem årene har PETER MADSEN REDERI A/S samlet sig omfattende erfaringer med alle typer af rør- og kabelarbejder.


Virksomheden har således mandskab og teknologi til at håndtere alle de arbejdsopgaver, som relaterer til netop den type arbejder. Det være sig:


  • Gravning af render.


  • Optagning og nedlægning af rør, diffusorer og kabler.

 

  • Opfyldning af render samt reetablering af havbund. 

Hvad enten det drejer sig om fjernvarmeledninger, vandindtag, udløbsledninger eller kabler i beton, plast, stål eller kobber og uanset om det er med en diameter på 10 eller 200 cm og en længde på 10 eller 50.000 m., så er virksomheden en kompetent samarbejdspartner, som borger for veludført og veldokumenteret arbejde.


Til denne type arbejde rådes der over en meget alsidig flåde – lige fra den store M/S GRETE FIGHTER, der med sin hydrauliske Demag H95 gravemaskine kan grave render i stort set alle typer materialer til M/S JOHN MADSEN der grundet sine gode manøvreegenskaber kan arbejde, hvor der ikke er meget plads og/eller vanddybde.


Med indsatsen af specialudstyr, såsom spulevogne og kædegravemaskiner kan kapaciteten, hvor forholdene tillader det, optimeres.


Ved hjælp af avanceret udstyr til f.eks. elektronisk positionering af fartøjerne, kortlægning af havbunden og videofilmning under vand sikres det, at kunden får leveret netop det produkt og den dokumentation, der ønskes


      RØR- OG KABELARBEJDER